copertaAngajaţi ai Metrorex, membrii ai sindicatului UNITATEA din Metrou s-au întâlnit miercuri cu fostul lor profesor de limba şi literatura româna de la fostul liceu nr 25 actualul Colegiu Tehnic Traian, profesor şi scriitor Nicolae I Nicolae.
Evenimentul a avut loc cu prilejul lansării cărţii ,,Miercurea strâmbă,, la sediul USLM din Bucureşti, Piaţa Unirii nr 1.
,,42 de emailuri şi un jurnal-epilog, atât se-adună în “Miercurea strâmbă” a profesorului NICOLAE I. NICOLAE, sau (în) Iubirile ratate ale lui Remus Alb” a spus în deschiderea sesiunii de prezentare a cărţii, Ion Rădoi, preşedintele USLM, şi el, fost elev al profesorului Nicolae I Nicolae.
… Mizând pe forţa unui mit, autorul romanului pune, sub zodia “Păresimilor”, nu doar nişte “iubiri ratate”, ci un întreg destin, deoarece, pesonajul Remus, se recompune, treptat, într-o manieră epistolară de secol XXI,, a afirmat , la rândul sau prof.univ. Silviu Angelescu, la lansarea cărţii ,,Miercurea strâmbă,, de către profesorul Nicolea I Nicolae în faţa celor câteva sute de foşti elevii, azi, lucrători la metroul bucureştean.
Pentru criticul de artă Pavel Şuşară, şi el prezent la această lansare de carte, Autorul rezonează impecabil cu sufletul feminin. Cristina şi Mirela sunt “făpturi” lirice . Scrisoriile pe care ele le primesc şi le trimit nu dau nici un moment senzaţia de fals
Structurată pe două capitole cartea, ,,Miercurea strâmbă,, este în opinia vorbitorilor, o înţelegere a multe lucruri ce ţi se întâmplă într 0 viaţă, dar trebuie să citeşti cartea pentru a înţelege povestea şi pe povestitor.

BIROUL DE PRESĂ al USLM

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Lansarea cartii ,,Miercurea stramba,,”]

Sondaj elaborat de Comitetul Femeilor din ETF

Îmbunătățirea calității și accesibilității la locul de muncă pentru femei este esențială dacă femeile își vor construi o carieră în profesiile de transport. Prin urmare, sunt necesare schimbări substanțiale în ceea ce privește condițiile de muncă, facilitățile locului de muncă și siguranța.

Acest scurt sondaj a fost elaborat de Comitetul Femeilor din ETF. Sondajul are trei secțiuni:

Prima secțiune include întrebări cu privire la profilul dvs. de muncă, care ne vor ajuta să înțelegem care sunt problemele principale din numeroasele grupuri profesionale din acest sector.

În a doua secțiune am dori să aflăm despre satisfacția dvs. cu privire la mediul de muncă și siguranța la locul de muncă.

A treia secțiune vă cere să vă gândiți la modul în care ființa vă afectează oportunitățile la locul de muncă.

Cele mai multe dintre întrebări oferă răspunsuri cu alegere multiplă, la care puteți răspunde rapid prin bifarea casetelor, pentru unele întrebări sunteți încurajat să vă împărtășiți gândurile în scris.