În ochii copiilor, bucuria are o culoare ce nu poate fi descrisă în cuvinte. De câte ori o vedem este greu să rămânem insensibili. Și este greu să nu-ți dorești să o vezi din nou și din nou, de preferat… pentru totdeauna. În cele trei săptămâni de la startul campaniei umanitare ” UNIȚI DĂRUIM BUCURIE”, lansata de ORGANIZAȚIA DE FEMEI USLM s-a strâns un impresionant număr de hăinuțe și jucării de toate felurile, pentru toate vârstele. Este minunat că există oameni ca dumneavoastră, a căror amprentă este chiar aducerea bucuriei în ochii copiilor și nu doar pentru doi, trei sau patru copii ci pentru 110. Este minunat că avem astfel de exemple care ne demonstrează încă o dată că „imposibil” este doar un cuvânt, o scuză pe care oamenii o folosesc din când în când. Va mulțumim și speram să vă avem alături în continuare, pentru multe fapte bune!

[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”Unitate Speranta Lumina Mangaiere”]

 

Sondaj elaborat de Comitetul Femeilor din ETF

Îmbunătățirea calității și accesibilității la locul de muncă pentru femei este esențială dacă femeile își vor construi o carieră în profesiile de transport. Prin urmare, sunt necesare schimbări substanțiale în ceea ce privește condițiile de muncă, facilitățile locului de muncă și siguranța.

Acest scurt sondaj a fost elaborat de Comitetul Femeilor din ETF. Sondajul are trei secțiuni:

Prima secțiune include întrebări cu privire la profilul dvs. de muncă, care ne vor ajuta să înțelegem care sunt problemele principale din numeroasele grupuri profesionale din acest sector.

În a doua secțiune am dori să aflăm despre satisfacția dvs. cu privire la mediul de muncă și siguranța la locul de muncă.

A treia secțiune vă cere să vă gândiți la modul în care ființa vă afectează oportunitățile la locul de muncă.

Cele mai multe dintre întrebări oferă răspunsuri cu alegere multiplă, la care puteți răspunde rapid prin bifarea casetelor, pentru unele întrebări sunteți încurajat să vă împărtășiți gândurile în scris.