Presedintele ETF, Frank Moreels indeamna afiliatii la mobilizare!
Zilele acestea a avut loc Comitetul Executiv al ETF la Bruxelles unde au participat Presedintele USLM si ATU Romania, Ion Radoi si Secretarul General Marian Artimon.
Noul Presedinte ales la Congresul 5 al ETF de la Barcelona, Frank Moreels a transmis un mesaj tuturor afiliatilor ETF, la aceasta prima sedinta comuna, prin care indeamna la mobilizare.La nivel ETF au fost angajati experti externi si un ofiter pe comunicare in vederea punerii in aplicare a deciziilor luate in timpul Congresului. S-a decis ca ETF sa devina o organizatie care promoveaza si organizeaza campanii. In acest sens, s-a hotarat continuarea campaniei privind Transportul Echitabil, denumita in continuare Campania Transportului Echitabil la nivel european 2.0, care se va derula pe parcursul anilor 2018 – 2019, culminand cu alegerile la nivel european in prima jumatate a lui 2019 .
Pana atunci toti afiliatii ETF sunt rugati sa se mobilizeze la nivel national pentru atingerea obiectivelor campaniei ce vizeaza imbunatatirea conditiilor de munca si de viata d.p.d.v. social si legislativ a tuturor transportatorilor.
Lupta continua!

Sondaj elaborat de Comitetul Femeilor din ETF

Îmbunătățirea calității și accesibilității la locul de muncă pentru femei este esențială dacă femeile își vor construi o carieră în profesiile de transport. Prin urmare, sunt necesare schimbări substanțiale în ceea ce privește condițiile de muncă, facilitățile locului de muncă și siguranța.

Acest scurt sondaj a fost elaborat de Comitetul Femeilor din ETF. Sondajul are trei secțiuni:

Prima secțiune include întrebări cu privire la profilul dvs. de muncă, care ne vor ajuta să înțelegem care sunt problemele principale din numeroasele grupuri profesionale din acest sector.

În a doua secțiune am dori să aflăm despre satisfacția dvs. cu privire la mediul de muncă și siguranța la locul de muncă.

A treia secțiune vă cere să vă gândiți la modul în care ființa vă afectează oportunitățile la locul de muncă.

Cele mai multe dintre întrebări oferă răspunsuri cu alegere multiplă, la care puteți răspunde rapid prin bifarea casetelor, pentru unele întrebări sunteți încurajat să vă împărtășiți gândurile în scris.