Stimati Colegi

 

Va informam ca in urma comunicatului USLM cu nr. 237/06.12.2017, privind Campania Umanitara „Dar din dar se face Rai” prin bunavointa dumneavoastra, la sediul sindicatului au fost donate diverse haine si jucarii pentru copii cu varsta pana la 17 ani.
Toate aceste donatii au ajuns in data de 21.12.2017 la acei copii fara parinti sau care provin din familii defavorizate din zone limitrofe Bucurestiului, aducand astfel zambete si bucurie pe fetele acestora, dovedind inca odata ca Spiritul Craciunului exista cu adevarat, atunci cand acesta este intretinut de oameni de calitate, asa cum impreuna am dovedit ca suntem.
Va multumim si contam pe sprijinul dumneavoastra si in viitor la desfasurarea si altor campanii umanitare la care va vom solicita.
Cu deosebit respect,

 

Biroul Executiv

Sondaj elaborat de Comitetul Femeilor din ETF

Îmbunătățirea calității și accesibilității la locul de muncă pentru femei este esențială dacă femeile își vor construi o carieră în profesiile de transport. Prin urmare, sunt necesare schimbări substanțiale în ceea ce privește condițiile de muncă, facilitățile locului de muncă și siguranța.

Acest scurt sondaj a fost elaborat de Comitetul Femeilor din ETF. Sondajul are trei secțiuni:

Prima secțiune include întrebări cu privire la profilul dvs. de muncă, care ne vor ajuta să înțelegem care sunt problemele principale din numeroasele grupuri profesionale din acest sector.

În a doua secțiune am dori să aflăm despre satisfacția dvs. cu privire la mediul de muncă și siguranța la locul de muncă.

A treia secțiune vă cere să vă gândiți la modul în care ființa vă afectează oportunitățile la locul de muncă.

Cele mai multe dintre întrebări oferă răspunsuri cu alegere multiplă, la care puteți răspunde rapid prin bifarea casetelor, pentru unele întrebări sunteți încurajat să vă împărtășiți gândurile în scris.