Tradiția se respectă

 

Ca de fiecare dată în sezonul cald USL Metrou are în agendă desfășurarea tradiționalei întreceri la fotbal între secții dotată cu CUPA USLM.

Și în acest an, ca de fiecare dată, în condiții excelente de organizare cei îndrăgostiți de acest sport au avut prilejul să savureze  faze de fotbal autentic în întrecerile ce s-au desfășurat în perioada 11- 14 iunie pe terenurile din parcul Herăstrău – baza BTT.

Fiecare secție a prezentat cea mai bună componență de jucători la ora meciului, astfel că toate partidele s-au ridicat la un nivel satisfăcător din punct de vedere tehnic și spectacular.

În urma întrecerilor desfășurate în cadrul celor două grupe clasamentul final s-a prezentat astfel:

Locul 1 Echipa LT

Locul 2 Echipa EM

Locul 3 Echipa SCB

Locul 4 Echipa EE

În finalul întrecerii s-a organizat și tradiționalul meci vedetă între selecționata METROREX S.A și a USL Metrou în care și-au făcut apariția și vedete ale  sportului și show-bizz-ului local (Andone, Dani Oțil, A.Temișan, Miodrag Belodedici, Dănuț Lupu și Mihai Majaru.

Totul s-a desfășurat sub semnul fair-playului exemplar , iar finalul întrecerii a găsit toată asistența la o bere unde s-au dezbătut și lămurit în stil sindicalist toate fazele controversate.

În final e momentul a felicita pe toți cei care s-au implicat trup și suflet în desfășurarea acestui eveniment de marcă a sindicatului nostru devenit tradiție sindicală evidentă.

Marian Bărăgău

Sondaj elaborat de Comitetul Femeilor din ETF

Îmbunătățirea calității și accesibilității la locul de muncă pentru femei este esențială dacă femeile își vor construi o carieră în profesiile de transport. Prin urmare, sunt necesare schimbări substanțiale în ceea ce privește condițiile de muncă, facilitățile locului de muncă și siguranța.

Acest scurt sondaj a fost elaborat de Comitetul Femeilor din ETF. Sondajul are trei secțiuni:

Prima secțiune include întrebări cu privire la profilul dvs. de muncă, care ne vor ajuta să înțelegem care sunt problemele principale din numeroasele grupuri profesionale din acest sector.

În a doua secțiune am dori să aflăm despre satisfacția dvs. cu privire la mediul de muncă și siguranța la locul de muncă.

A treia secțiune vă cere să vă gândiți la modul în care ființa vă afectează oportunitățile la locul de muncă.

Cele mai multe dintre întrebări oferă răspunsuri cu alegere multiplă, la care puteți răspunde rapid prin bifarea casetelor, pentru unele întrebări sunteți încurajat să vă împărtășiți gândurile în scris.