Dragi colegi, iubitori și pasionați de pescuit,

             Tradiția organizării concursului „Cupa USLM la Pescuit” a avut un real succes și anul acesta, reușind să adune în competiția desfășurată pe lacul Tâncăbești 2, toate secțiile din metroul bucureștean.

             Startul concursului de pescuit s-a dat in data de 06.09.2018, la ora 0900, când membrii echipelor au tulburat oglinda lacului cu momitoarele lansetelor.

             Capturile nu s-au lăsat mult așteptate, iar minciogurile au început să scoată pe mal peștii prinși de iscusiții noștri colegi pescari.

             La ora 1400, fluierul de final anunța sfârșitul unui concurs intens în care a predominat voia bună și satisfacțiile momentelor trăite de către pescari in timpul numeroaselor driluri.

             Cântarul a fost arbitrul suprem, stabilind astfel clasamentul final, pe care îl  prezentăm mai jos :

             LOCUL 1 – Organizația Sindicală EE (14 kg)

             LOCUL 2 – Organizația Sindicală MC (11,2 kg)

             LOCUL 3 – Organizația Sindicală UZINA (8,9 kg)

             LOCUL 4 – Organizația Sindicală EXPLOATARE TEM (5 kg)

             LOCUL 5 – Organizația Sindicală ATC (4,2 kg)

             LOCUL 6 – Organizația Sindicală EM (3 kg)

             LOCUL 7 – Organizația Sindicală SCB (2 kg)

             LOCUL 8 – Organizația Sindicală LT (1 kg)

             LOCUL 9 – Organizația Sindicală DEPOURI (1 kg)

             LOCUL 10ASOCIAȚIA COMERCIANTILOR (0.5 kg)

             LOCUL 11 – Organizația Sindicală CENTRAL ( 0 kg)

             Rezultatele au fost mai puțin importante, pentru că UNITATEA a făcut ca fiecare dintre noi să fim câștigători, dovadă este faptul că la festivitatea de premiere au fost prezenți pe podium și foștii noștri colegi, actuali pensionari, care au primit cu emoție diploma de participare oferită de către dl. Președinte Ion RĂDOI.

 După înmânarea premiilor, toți participanții la concurs au fost invitați la o masă pescărească pe terasa restaurantului de pe malul lacului, unde au servit un delicios borș pescăresc și un pește prajit cu mămăliguță și usturoi.

 În incheiere, vă lăsăm în compania unor momente surprinse de aparatul de fotografiat, care vor încerca să ilustreze frumoasa poveste a acestui concurs de pescuit.

 

Sondaj elaborat de Comitetul Femeilor din ETF

Îmbunătățirea calității și accesibilității la locul de muncă pentru femei este esențială dacă femeile își vor construi o carieră în profesiile de transport. Prin urmare, sunt necesare schimbări substanțiale în ceea ce privește condițiile de muncă, facilitățile locului de muncă și siguranța.

Acest scurt sondaj a fost elaborat de Comitetul Femeilor din ETF. Sondajul are trei secțiuni:

Prima secțiune include întrebări cu privire la profilul dvs. de muncă, care ne vor ajuta să înțelegem care sunt problemele principale din numeroasele grupuri profesionale din acest sector.

În a doua secțiune am dori să aflăm despre satisfacția dvs. cu privire la mediul de muncă și siguranța la locul de muncă.

A treia secțiune vă cere să vă gândiți la modul în care ființa vă afectează oportunitățile la locul de muncă.

Cele mai multe dintre întrebări oferă răspunsuri cu alegere multiplă, la care puteți răspunde rapid prin bifarea casetelor, pentru unele întrebări sunteți încurajat să vă împărtășiți gândurile în scris.