DESPRE FOTBAL SI NU NUMAI…

 

În perioada 04-12.06.2019 la terenul de fotbal de la locația Ciurel s-a desfășurat tradiționala competiție de fotbal între secții dotate cu cupa USLM.

Întrecerea, devenită tradițională a antrenat energiile sportive de care mai dispun secțiile Metrorex, oferind momente de încântare și bucurie mai ales după finalurile unor partide intens disputate.

Miercuri 12 Iunie s-au disputat finalele (finala mică pe care a câștigat-o echipa secției EE cu scorul de 3-1 contra mecanicilor și finala mare câștigată de către echipa secției EM cu scorul de 2-0 contra LT).

Felicităm cu acest prilej  toate echipele participante și mai ales câștigătoarea cupei USLM în acest an, echipa EM. În final s-a disputat conform tradiției meciul vedetă dintre reprezentativele USL Metrou  și reprezentativa administrației Metrorex care a fost câștigată de către echipa USL Metrou cu scorul de 4-3.

De notat că și de această dată în reprezentativa USLM și-au făcut apariția nume de legendă ale fotbalului românesc (Anghel Iordanescu, Giani Kiriță, Miodrag Belodedici, Lupu, Mihail Majearu și alții) precum și din lumea divertismentului (Aurelian Temișan).

Meciul vedetă s-a bucurat de atenția tuturor celor prezenți la această frumoasă manifestare. În final oamenii au comentat fazele aprinse la un mic și o bere și au depănat amintiri din edițiile precedente.

Festivitatea de acordare a diplomelor și cupelor a fost efectuată de Domnul Președinte USLM Ion Rădoi care a mulțumit tuturor celor implicați în acest eveniment : jucători, antrenori, arbitri , dar mai ales conducerii Metrorex (directorului Șodolescu) pentru lipsa totală de implicare (finanțare) a clubului sportiv Metrorex.