DESPRE FOTBAL SI NU NUMAI…

 

În perioada 04-12.06.2019 la terenul de fotbal de la locația Ciurel s-a desfășurat tradiționala competiție de fotbal între secții dotate cu cupa USLM.

Întrecerea, devenită tradițională a antrenat energiile sportive de care mai dispun secțiile Metrorex, oferind momente de încântare și bucurie mai ales după finalurile unor partide intens disputate.

Miercuri 12 Iunie s-au disputat finalele (finala mică pe care a câștigat-o echipa secției EE cu scorul de 3-1 contra mecanicilor și finala mare câștigată de către echipa secției EM cu scorul de 2-0 contra LT).

Felicităm cu acest prilej  toate echipele participante și mai ales câștigătoarea cupei USLM în acest an, echipa EM. În final s-a disputat conform tradiției meciul vedetă dintre reprezentativele USL Metrou  și reprezentativa administrației Metrorex care a fost câștigată de către echipa USL Metrou cu scorul de 4-3.

De notat că și de această dată în reprezentativa USLM și-au făcut apariția nume de legendă ale fotbalului românesc (Anghel Iordanescu, Giani Kiriță, Miodrag Belodedici, Lupu, Mihail Majearu și alții) precum și din lumea divertismentului (Aurelian Temișan).

Meciul vedetă s-a bucurat de atenția tuturor celor prezenți la această frumoasă manifestare. În final oamenii au comentat fazele aprinse la un mic și o bere și au depănat amintiri din edițiile precedente.

Festivitatea de acordare a diplomelor și cupelor a fost efectuată de Domnul Președinte USLM Ion Rădoi care a mulțumit tuturor celor implicați în acest eveniment : jucători, antrenori, arbitri , dar mai ales conducerii Metrorex (directorului Șodolescu) pentru lipsa totală de implicare (finanțare) a clubului sportiv Metrorex.

Sondaj elaborat de Comitetul Femeilor din ETF

Îmbunătățirea calității și accesibilității la locul de muncă pentru femei este esențială dacă femeile își vor construi o carieră în profesiile de transport. Prin urmare, sunt necesare schimbări substanțiale în ceea ce privește condițiile de muncă, facilitățile locului de muncă și siguranța.

Acest scurt sondaj a fost elaborat de Comitetul Femeilor din ETF. Sondajul are trei secțiuni:

Prima secțiune include întrebări cu privire la profilul dvs. de muncă, care ne vor ajuta să înțelegem care sunt problemele principale din numeroasele grupuri profesionale din acest sector.

În a doua secțiune am dori să aflăm despre satisfacția dvs. cu privire la mediul de muncă și siguranța la locul de muncă.

A treia secțiune vă cere să vă gândiți la modul în care ființa vă afectează oportunitățile la locul de muncă.

Cele mai multe dintre întrebări oferă răspunsuri cu alegere multiplă, la care puteți răspunde rapid prin bifarea casetelor, pentru unele întrebări sunteți încurajat să vă împărtășiți gândurile în scris.