Sub această idee s-au desfășurat în stațiunea Jupiter , locația Scoica lucrările Consiliului General USL Metrou în data de 19 Iunie anul curent.

Într-o atmosferă de puternică mobilizare și unitate toți participanții la lucrările Consiliului general ordinar au participat activ la lucrările ședinței care a avut pe ordinea de zi punctele obișnuite ale unei asemenea întâlniri.

  1. a) Raport de activitate al Biroului Executiv USL Metrou;
  2. b) Raport de activitate internațională;
  3. c) Raport de activitate CAR-Unitatea;
  4. d) Raport de activitate al Organizației de femei USL Metrou;
  5. e) Raportul de activitate al Organizației de tineret USL Metrou;
  6. f) Raportul Comisiei de Cenzori USLM;
  7. g) Raport de activitate al societății Sindomet Serv.com SRL pe 2019;
  8. h) Diverse (Proiecte de hotărâre privind acțiunile viitoare USLM până la demararea negocierilor noului CCM 2019-2020).

Ordinea de zi destul de generoasă a oferit participanților ocazia de a interveni activ și de a se elucida o serie de probleme pe care le-au ridicat.

Din cuvântul celor care au prezentat materialele s-au reținut principalele acțiuni și activități în care au fost implicați sindicaliștii noștri.

În final s-a făcut referirea la pregătirile ce trebuiesc deja demarate în vederea evenimentelor marcante  din această toamnă ( Organizarea Congresului, demararea negocierilor la CCM-2019-2020 la nivel de Metrorex S.A.).

De remarcat spiritul de solidaritate, unitate  și implicare a reprezentanților sindicali în rezolvarea problemelor ridicate precum și în organizarea exemplară a evenimentelor sindicale mai sus amintite.