Sunt onorat că am fost invitat să particip la acest Congres.

Particip ca partener de dialog social al uneia din cele mai puternice federaţii sindicale din România- sindicatul de la Metrou. Cred că sunt singurul sau mai sunt câţiva angajaţi din Metrorex care nu sunt membrii de sindicat.      

Reprezint una din cele mai importante Companii din România. Mă bucur să constat că, există un echilibru  al modului de lucru  între administraţie şi sindicatul din Metrou, pilonul acestei federaţii, şi cred că, prin înţelepciunea de care am dat dovadă şi până acum să dăm stabilitate locurilor de muncă şi să dezvoltăm ceea ce avem la îndemână.

Prin bugetul pe anul 2012, sunt bucuros să vă comunic că, sunt create premisele păstrării echilibrului relaţiilor dintre sindicat şi administraţie, s-au creeat premisele păstrării locurilor de muncă. În următorii ani reţeaua de metrou din Bucureşti va căpăta noi dimensiuni ceea ce mă face să cred că sunt veşti bune.

Vă urez succes şi mă bucur că un reprezentant al sindicatului de la Metrou, Ion Rîdoi, face parte din conducerea acestei importante federaţii sindicale.