Sindicatul USLM și ATU România îl plânge pe Ron Heintzman, cel care a fost președintele Internațional al ATU SUA și Canada și al  Localei ATU 757 Portland, Oregon, care a plecat dintre noi la vârsta de 65 de ani pe 2 Aprilie.

 

Sindicatele noastre s-au înfrățit ca sindicate surori încă din 1997 când Președintele Ion Rădoi, a fost în SUA pentru un schimb de experiență.

 

Această vizită avea să stabilească o relație strânsă de  prietenie  care a  dăinuit și va dăinui în continuare.

 

În aceste momente de profundă durere sufletească ce a cuprins întreaga familie sindicală internațională, nu-l vom uita niciodată pe cel care timp de 21 de ani ne-a fost pe rând prieten, frate, lider…,,

O LEGENDĂ  A MIȘCĂRII SINDICALE INTERNAȚIONALE !

Sondaj elaborat de Comitetul Femeilor din ETF

Îmbunătățirea calității și accesibilității la locul de muncă pentru femei este esențială dacă femeile își vor construi o carieră în profesiile de transport. Prin urmare, sunt necesare schimbări substanțiale în ceea ce privește condițiile de muncă, facilitățile locului de muncă și siguranța.

Acest scurt sondaj a fost elaborat de Comitetul Femeilor din ETF. Sondajul are trei secțiuni:

Prima secțiune include întrebări cu privire la profilul dvs. de muncă, care ne vor ajuta să înțelegem care sunt problemele principale din numeroasele grupuri profesionale din acest sector.

În a doua secțiune am dori să aflăm despre satisfacția dvs. cu privire la mediul de muncă și siguranța la locul de muncă.

A treia secțiune vă cere să vă gândiți la modul în care ființa vă afectează oportunitățile la locul de muncă.

Cele mai multe dintre întrebări oferă răspunsuri cu alegere multiplă, la care puteți răspunde rapid prin bifarea casetelor, pentru unele întrebări sunteți încurajat să vă împărtășiți gândurile în scris.